Ingrediënten:
- 60 gr. amandelmeel
- 60 gr. kokosmeel
- 60 ml. kokosolie
- 4 bananen
- 4 eieren
- 100 ml. amandelmelk
- 1 tl. baking soda
- 1 tl. citroensap
- 1 tl. vanille-extract
- 4 el. cacaopoeder
- snuf Keltisch zeezout
- 60 gr. amandelmeel
- 60 gr. kokosmeel
- 60 ml. kokosolie
- 4 bananen
- 4 eieren
- 100 ml. amandelmelk
- 1 tl. baking soda
- 1 tl. citroensap
- 1 tl. vanille-extract
- 4 el. cacaopoeder
- snuf Keltisch zeezout
Bereiding:
Meng de bananen, eieren, amandelmelk, kokosolie, vanille-extract en citroensap in een keukenmachine tot een egale massa. Voeg het kokosmeel, amandelmeel, baking soda, cacaopoeder en zout toe en mix tot glad beslag. Giet het beslag in een ingevette cakevorm, al dan niet met bakpapier, en bak in ongeveer 40 minuten gaar op 180 graden. Laat even afkoelen voor het serveren... eet smakelijk!
Meng de bananen, eieren, amandelmelk, kokosolie, vanille-extract en citroensap in een keukenmachine tot een egale massa. Voeg het kokosmeel, amandelmeel, baking soda, cacaopoeder en zout toe en mix tot glad beslag. Giet het beslag in een ingevette cakevorm, al dan niet met bakpapier, en bak in ongeveer 40 minuten gaar op 180 graden. Laat even afkoelen voor het serveren... eet smakelijk!
Ciao, Miss_Sjentje
Geen opmerkingen:
Een reactie posten